CHEKKY maakt gezond 1,5 meter afstand bewaren een stuk makkelijker

Social distancing, het 1,5 meter afstand van elkaar houden, is voor veel mensen lastig en onnatuurlijk. CHEKKY is een makkelijk klein apparaatje dat mensen een signaal geeft als ze te dicht bij elkaar komen.

Draag je jouw CHEKKY dan hoef je niet meer na te denken over afstand houden. Met CHEKKY krijg je je bewegingsvrijheid terug en kun je je concentreren op zaken die veel leuker zijn: samen werken, samen beleven, samen winkelen, samen socializen...

CHEKKY maakt gezond 1,5 meter afstand bewaren een stuk makkelijker

CHEKKY is makkelijk in het gebruik

Met CHEKKY maak je mensen verantwoordelijk voor hun sociale gedrag. CHEKKY is vriendelijk want bij een te korte afstand geeft het apparaat je een vriendelijke waarschuwing (licht, geluid, trilling). CHEKKY is een hulpmiddel: de mens blijft verantwoordelijk maar wordt niet gedwongen of in de gaten gehouden.

CHEKKY is makkelijk in het gebruik

Hoe werkt CHEKKY?

We leggen het uit

Section 3 - block 1 - title

CHEKKY is makkelijk in gebruik

Uiteraard werken de apparaatjes draadloos en is er geen verdere infrastructuur nodig in de ruimte waar de drager zich bevindt. CHEKKY kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is spatwater dicht. CHEKKY werkt als radiobaken* dus het contact is niet afhankelijk van mobiel of bluetooth signaal. Dat maakt de werking een stuk simpeler en gebruik goedkoop.

* = lees ook productdisclaimer

Section 3 - block 2 - title

Overal inzetbaar

De 3 types CHEKKY apparaten zijn aanpasbaar naar de omgeving waarin ze gebruikt gaan worden: de armband met licht en vibratie werkt het beste in een rustige omgeving (museum, winkel, kantoor) terwijl de ketting (licht en geluid) geschikt is voor een omgeving met veel omgevingsgeluid. Het alarm is overigens instelbaar toonsoort en volume.

Section 3 - block 3 - title

Dat is handig; de familiefunctie!

Social distancing geldt niet voor partners en gezinnen, kortom daar waar een relatie bestaat. Om CHEKKY toch goed te laten werken kan middels een telefoon-app elk apparaat zo ingesteld worden dat onderlinge relaties geen alarm naar elkaar geven. Uiteraard zal bij benadering van een niet-relatie het alarm wel afgaan.

CHEKKY respecteert je privacy

CHEKKY respecteert je privacy

Onze privacy en gezondheid zijn veel waard. Daarom is CHEKKY ideaal om te helpen social distancing te borgen binnen je bedrijf, evenement of elke andere plek waar veel mensen samen komen. CHEKKY doet zijn werk met alle respect voor je privacy en bewegingsvrijheid.

Altijd inzetbaar zonder gedoe

CHEKKY is te gebruiken op 3 manieren:

Armband SL

Armband SL

Deze armband geeft bij alarm lichtsignaal met geluid en/of trilling en is oplaadbaar.

Direct online bestellen →

Armband

Armband

Deze wearable geeft bij alarm een trilling en lichtsignaal en is oplaadbaar.

Direct online bestellen →

Nekkoord

Nekkoord

Dit apparaatje geeft bij alarm een geluid en lichtsignaal en werkt op batterijen.

Direct online bestellen →

Online verkrijgbaar

CHEKKY is online verkrijgbaar, o.a. in de webshop van qonnecto.nl

Continuïteit waarborgen met CHEKKY

Wat we niet meer willen is dat ons leven opnieuw overhoop gehaald wordt door lock-down maatregelen, en al zeker niet dat we de deuren weer moeten sluiten. Je kunt dat voorkomen door o.a. extra maatregelen te nemen; CHEKKY introduceren helpt je medewerkers, bezoekers of klanten gezond afstand van elkaar te houden.

Continuïteit waarborgen met CHEKKY

Kennismaken met CHEKKY? Dat kan!

Voor meer informatie of een offerte, neem contact met ons op. Je kunt ook een afspraak maken voor een demonstratie op jouw locatie.

CHEKKY gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Je persoonsgegevens uitsluitend gebruikt om uw aanvraag te behandelen en worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.